מוס שוקולד

מוס שוקולד

4 מנות

עלה

קוביות שוקולד

מצרכים:

• 400 גרם שוקולד מריר 70%

• 50 גרם חמאה

• 200 גרם שמנת לקצפת

• 5 כפיות מדידה פדיאשור קומפליט בטעם שוקולד

• 190 מ"ל מים קרים

• לציפוי: שבבי שקדים

הוראות הכנה:

1. המסו את השוקולד במיקרוגל, הוסיפו לו חמאה וערבבו עד להמסה מלאה.

2. המסו פדיאשור קומפליט במים והוסיפו לתערובת השוקולד. ערבבו בבלנדר עד למרקם קרמי. שימו לב: השתמשו בבלנדר. קשה להגיע למרקם הרצוי בעזרת מזלג או מטרפה.

3. הקציפו את השמנת המתוקה והוסיפו לשוקולד. הניחו לתערובת להתמזג.

4. פזרו מעל שבבי שקדים והגישו.

מידע תזונתי (למנה אחת):

אנרגיה (קק"ל) - 860

חלבון (גרם) - 10.75

פחמימות (גרם) - 39

סה"כ שומן (גרם) - 73

לחזרה לכל מתכוני פדיאשור