
מצרכים:
• 400 גרם שוקולד מריר 70%
• 50 גרם חמאה
• 200 גרם שמנת לקצפת
• 5 כפיות מדידה פדיאשור קומפליט בטעם שוקולד
• 190 מ"ל מים קרים
• לציפוי: שבבי שקדים
הוראות הכנה:
1. המסו את השוקולד במיקרוגל, הוסיפו לו חמאה וערבבו עד להמסה מלאה.
2. המסו פדיאשור קומפליט במים והוסיפו לתערובת השוקולד. ערבבו בבלנדר עד למרקם קרמי. שימו לב: השתמשו בבלנדר. קשה להגיע למרקם הרצוי בעזרת מזלג או מטרפה.
3. הקציפו את השמנת המתוקה והוסיפו לשוקולד. הניחו לתערובת להתמזג.
4. פזרו מעל שבבי שקדים והגישו.
מידע תזונתי (למנה אחת):
אנרגיה (קק"ל) - 860
חלבון (גרם) - 10.75
פחמימות (גרם) - 39
סה"כ שומן (גרם) - 73
לחזרה לכל מתכוני פדיאשור