פודינג גזר

פודינג אליעזר והגזר

4 מנות

עלה

מקציף

מצרכים:

• 200 גרם גזר קלוף, מבושל ורך

• 300 מ"ל חלב 3%

• 50 גרם סוכר חום

• 50 מ"ל שמנת 32%

• 3 ביצים

• 1.5 פרוסות (50 גרם) לחם מחיטה מלאה

• 25 גרם חמאה

• 5 כפיות מדידה פדיאשור קומפליט בטעם וניל

• כוכבי אניס

הוראות הכנה:

1. חממו תנור מראש ל-170 מעלות צלזיוס, לאחר שהנחתם בתוכו תבנית עם מים ליצירת אמבט "באן מארי".

2. ערבבו במחבת את החלב, השמנת, הסוכר וכוכבי האניס, והביאו לרתיחה. הסירו מיד מהאש והוציאו את כוכבי האניס.

3. הוסיפו את הלחם בחתיכות קטנות והניחו למשך כחמש דקות.

4. ערבבו את הגזרים המבושלים עם החלב, השמנת, הביצים, החמאה ופדיאשור קומפליט.

5. מזגו את העיסה לתבניות אישיות משומנות ואפו באמבט "באן מארי" (סיר קטן בתוך סיר גדול כשבתוך הסיר הגדול מים רותחים) למשך כשלושים דקות (תלוי בגודל התבניות).

6. הגישו עם גזרים ותפוזים משומרים.

מידע תזונתי (למנה אחת):

אנרגיה (קק"ל) - 336

חלבון (גרם) - 11.32

פחמימות (גרם) - 33

סה"כ שומן (גרם) - 18

לחזרה לכל מתכוני פדיאשור