ריבת משמשים

ריבת משמשים בווניל

4 מנות

עלה

משמשים

מצרכים:

• 11 יחידות (110 גרם) משמשים מיובשים

• 300 מ"ל מיץ אפרסקים

• 5 כפיות מדידה פדיאשור קומפליט בטעם וניל

הוראות הכנה:

1. במחבת קטנה, בשלו את מיץ האפרסקים עם המשמשים המיובשים והביאו לרתיחה.

2. בשלו על סף רתיחה למשך 5 דקות, עד שהמשמשים יתרככו ויתנפחו.

3. הוסיפו פדיאשור קומפליט, ערבבו הכל בבלנדר עד למרקם נוזלי, והגישו.

לגיוון:

השרו פירות יבשים במים, חתכו לחתיכות קטנות והשתמשו לקישוט הריבה.

מידע תזונתי (למנה אחת):

אנרגיה (קק"ל) - 163

חלבון (גרם) - 2.9

פחמימות (גרם) - 30.5

סה"כ שומן (גרם) - 3.07

לחזרה לכל מתכוני פדיאשור