
מצרכים:
• 11 יחידות (110 גרם) משמשים מיובשים
• 300 מ"ל מיץ אפרסקים
• 5 כפיות מדידה פדיאשור קומפליט בטעם וניל
הוראות הכנה:
1. במחבת קטנה, בשלו את מיץ האפרסקים עם המשמשים המיובשים והביאו לרתיחה.
2. בשלו על סף רתיחה למשך 5 דקות, עד שהמשמשים יתרככו ויתנפחו.
3. הוסיפו פדיאשור קומפליט, ערבבו הכל בבלנדר עד למרקם נוזלי, והגישו.
לגיוון:
השרו פירות יבשים במים, חתכו לחתיכות קטנות והשתמשו לקישוט הריבה.
מידע תזונתי (למנה אחת):
אנרגיה (קק"ל) - 163
חלבון (גרם) - 2.9
פחמימות (גרם) - 30.5
סה"כ שומן (גרם) - 3.07
לחזרה לכל מתכוני פדיאשור