ג'לי וניל

ג'לי וניל

מנה אחת

עלה

ג'לטין

מצרכים:

• 190 מ"ל מים פושרים

• 5 כפיות מדידה פדיאשור קומפליט בטעם וניל

• 1 חפיסת ג'לטין

הוראות הכנה:

1. המסו פדיאשור קומפליט במים.

2. הרתיחו מחצית מכמות המים המצוינת על גבי חפיסת הג'לטין.

3. המסו את הג'לטין במים הרותחים תוך ערבוב נמרץ.

4. קררו עד להתקרשות חלקית.

5. ערבבו את פדיאשור קומפליט לתוך הג'לטין. היעזרו במזלג או במטרפה.

6. קררו במקרר עד להתקרשות מלאה והגישו קר.

מידע תזונתי (למנה אחת):

אנרגיה (קק"ל) - 280

חלבון (גרם) - 19.8

פחמימות (גרם) - 24.1

סה"כ שומן (גרם) - 11

לחזרה לכל מתכוני פדיאשור